lauantai 6. tammikuuta 2018

Sunnuntain extra:Ilovaarirock-klubit käynnistyvät Kerubissa

Grand Old Rockers of Joensuu ry (GOR) ja Kerubi-ravintola alkavat järjestää kuukausittain Kerubissa Ilovaarirock-klubeja. Illat keskittyvät menneitten vuosikymmenten musiikkiin eli noudattelevat itse Ilovaarirock-festivaalin musiikillista linjaa ja tarjoavat kaikille nostalgiannälkäisille musiikin ystäville miellyttäviä hetkiä kokoontua yhteen ja nauttia hyvästä musiikista.

Iltojen isäntänä ja bändivastaavana toimii Hannu ”Heavy” Tikkanen, joka on koonnut vuoden 2018 aikana pidettäviin yhdeksään iltaan yhteensä 12 yhtyettä. Kokoonpanoista kaksi on vierailevia bändejä ja loput kymmenen GORin omien soittajien orkestereita.

12.4. järjestettävää iltaa lukuunottamatta klubeille on vapaa pääsy (narikka 2,50 e/ilta). Musiikki alkaa jo kello 19, ja iltoja järjestetään läpi vuoden kerran kuussa lukuunottamatta kesä-elokuun taukoa.

Vuoden 2018 Ilovaarirock-klubeissa esiintyvät seuraavat yhtyeet:

25.1. Amadeus: Pop/rock, 15.2. The Ballroom Jump: Swing/jump-blues, 22.3. Karli Storm (USA:sta) & Elmos : Pop/rock/jazz/blues), 12.4. Sinner´s Soul ja Wentus Blues Band (Kokkolasta) : Blues, 31.5. Romanssi ja Hogstation : Pop/rock, 27.9. Yx Kvartetti ja Leikkiväki (Helsingistä) : Pop/rock, 25.10. Soul Brothers: Soul/funk, 29.11. Peput Plays Eput: Pop/rock sekä 20.12. Routaraja: Pop/rock.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti